Den Halve op eigen houtje…

Je weet het, als gevolg van de corona-pandemie kan Den Halve van Geshaa dit jaar niet doorgaan. We hebben echter een alternatief!

Vanaf woensdag 2 september tot dinsdag 27 oktober is het parcours bewegwijzerd. Je kan in deze periode van 8 weken het parcours op eigen houtje lopen. Eén, twee of drie rondes, je kiest het zelf. En je doet het zo vaak als je wil.

Bovendien kan je je deelname hieronder registreren! Na afloop van de periode, maken we een lijst van alle deelnemers, dus een soort van “uitslag” van Den Halve editie 2020.

Registreer hier je deelname Den Halve op eigen houtje

Meedoen!

Deelnemerslijst          foto’s Op eigen houtje

 

Extra hulpmiddelen:

Ben je bang om ondanks de wegwijzers toch verloren te lopen? Je kan gebruik maken van ons plan van het parcours en van onze beschrijving “het parcours in woorden“. En je kan op de website de talrijke foto’s van het parcours én van de vorige edities bekijken.

 

Hou het veilig:

Loop alleen, of samen met enkele loopmaatjes met wie je meestal samen loopt. Hou afstand en let vooral op bij het kruisen of inhalen van andere mensen op het parcours.

Let ook bijzonder op voor het verkeer wanneer je langs de Schrieksesteenweg loopt, steek NIET over, blijf op de berm aan de linkerkant, 100 meter verder verlaat je deze baan alweer. Idem op de Leuvensebaan, je loopt hier ongeveer 300m; blijft op het fietspad aan de linkerkant, steek de baan dus NIET over. Voor het overige loop je over paden en kleine straatjes, waar je uiteraard ook andere weggebruikers kan tegenkomen. Loopt bij voorkeur aan de linkerkant van de baan.

 

Foto’s:

Heb je leuke foto’s gemaakt van je loop? Stuur ze naar info@geshaalopers.be en we zetten ze op de website!