Helpers

Om “Den halve van Geshaa” te organiseren, hebben we heel wat hulp nodig. Daarvoor doen we beroep op vrijwilligers. Wil jij ons misschien helpen op zaterdag 3 oktober 2020? Dat kan je ons via het formulier onderaan deze pagina melden.

Het invullen van het formulier moet ons toelaten om een planning op te maken, om er voor te zorgen dat er aan elke taak een naam verbonden kan worden. Het is géén definitieve “verbintenis” van jou: mocht later blijken dat je toch niet vrij bent die dag, laat het ons dan weten.

We contacteren jou later nog om verder af te spreken.

Een woordje uitleg over de verschillende taken:

De Geshaalopers hebben voor dit evenement een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid voor alle medewerkers, je loopt dus geen risico door je taak op te nemen. Je hoeft zelf geen materiaal mee te brengen, wij zorgen voor alles wat je nodig hebt. Trek voor buitenwerk wel kledij aan die past bij de weersomstandigheden en je taak.

De editie 2020 van de wedstrijd gaat NIET door omwille van het coronavirus. De volgende editie zal plaatsvinden op zaterdag 2 oktober 2021. Je kan inschrijven vanaf 1 maart 2021.