Een Geshaalopers-T-shirt bestellen.

Wil je een groen loop-shirt met het logo van de Geshaalopers ? Dat kan je hier zelf bestellen !

We werken hiervoor samen met Footballstore in Putte : via de link  kom je op hun bestelwebsite en kan je zelf uitkiezen wat je wil bestellen en de betaling online doen.

 

Let op : Footballstore heeft geen voorraad van onze truitjes; het heeft dus geen zin om naar de winkel te rijden om iets te passen. Als je eerst wil passen vraag je best eens rond bij de lopers om iemand zijn truitje te passen (er lopen al een 100-tal groene truitjes rond !)
Het kan zijn dat een bepaalde maat van een bepaald model “uitverkocht” is, dat komt omdat de modellen maar een bepaalde productietijd hebben (bv tot eind 2018) en er dan een nieuw model komt. Als dat het geval is, laat het ons dan weten (info@geshaalopers.be), dan kunnen we een nieuw model op de bestelwebsite laten zetten.

 

“Zoveel mensen, zoveel meningen, …”, dat geldt vooral voor kleding : liever passend, liever breed, veel te lang,  te dik, te dun, enz … : als je uw goesting niet vindt in het aanbod maar toch in het Geshaalopers-groen wil lopen kan je ook een eigen model laten bedrukken met ons logo. Kies dan wel uit de Erima-catalogus (die kan je online vinden) en blijf bij onze groene kleur met zwarte opdruk (of wit voor de vestjes).
  

Geef aan het einde van uw bestelling (geldt voor de hele website van footballstore) onze kortingscode “fangeshaa5” in,  dan ontvang je op al je aankopen 5% korting.

  

voorbeeld van een heren T-shirt en een damessinglet (telkens rugzijde, met logo). Er zijn nog tal van andere modellen.