Info voor deelnemers: lees hieronder verder

Waar:

Voetbalterreinen SV Grasheide, Galeistraat 5A te 2580 Putte-Grasheide. OPGELET: op de dag van de wedstrijd is de Galeistraat vanaf 12:00u uitsluitend te bereiken vanaf de Schrieksesteenweg! Vertrouw dus NIET op uw GPS, want deze loodst u wellicht langs de Langendijk.

 

Wanneer:

Zaterdag 2 oktober 2021. Nummers afhalen vanaf 12:30u; start van de wedstrijd om 14:00 stipt. Een fietser met groene vlag blijft gans de wedstrijd achter de laatste loper. Pas na aankomst van de laatste loper kan het gewone verkeer weer op het parcours. Iedereen heeft dus alle tijd om aan eigen tempo te lopen en te genieten van de mooie omgeving. De politieverordening over de wedstrijd voorziet dat het parcours tot 18u verkeersvrij blijft.

 

Wat:

Een halve marathon (21,1 km) over drie rondes van elk 7,033km, door een natuurlijke omgeving, half om half verharde wegen en veld- en bospaden. Verkeersvrij parcours tijdens de wedstrijd, seingevers op elke kruising of splitsing. Kilometeraanduiding elke kilometer. Water na 3,5 km en na 7 km elke ronde. Klik hier voor meer info over het parcours. (Bevoorrading onder voorbehoud van de op dat ogenblik geldende coronamaatregelen.)

Individuele deelnemers lopen drie rondes; aflossingsploegen van drie (of eventueel 2) lopers doen elk een ronde (2 rondes voor één deelnemer in de ploegen van 2).

Vanaf 1 september is het parcours volledig bewegwijzerd, je kan dus een verkenningsloopje doen.

 

Inschrijven: vanaf 1 maart 2021

Editie 2021 coronamaatregelen: Uitsluitend voorinschrijvingen; géén daginschrijvingen

Uiterste inschrijfdatum 30/9/2021.

Individueel inschrijven                             .Een ploeg inschrijven

 

Faciliteiten ter plaatse:

 

Prijzen:

Elke deelnemer ontvangt bij aankomst een naturapakketje (onder voorbehoud van de op dat ogenblik geldende coronamaatregelen en afhankelijk van de input van onze sponsors).

Verder is er voor de eerste drie dames, voor de eerste drie heren, voor de eerste drie damesploegen en voor de eerste drie herenploegen een kleine attentie. (Gemengde ploegen worden opgenomen in het herenklassement.)

Podium om 16:30 uur.

 

Goede doel:

“Den halve van Geshaa” is zowat de goedkoopste jogging die je nog vinden kan. Toch voorzien we -dankzij jouw deelname- een mooie som te schenken aan een goed doel. Elk jaar wordt een ander initiatief gesponsord; dit jaar wordt dit SAMANA Grasheide, een initiatief dat de zieken in de gemeente bijstaat.