Info voor deelnemers: lees hieronder verder

Waar:

Voetbalterreinen SV Grasheide, Galeistraat 5A te 2580 Putte-Grasheide. OPGELET: op de dag van de wedstrijd is de Galeistraat vanaf 12:00u uitsluitend te bereiken vanaf de Schrieksesteenweg! 99 parkeerplaatsen aan de terreinen. Vertrouw dus NIET op uw GPS, want deze loodst u wellicht langs de Langendijk.

 

Wanneer:

Zaterdag 5 oktober 2019. Kleedkamers, daginschrijving en cafetaria open vanaf 12:30u; start van de wedstrijd om 14:00 stipt. Tijdslimiet: 2u30. Deelnemers die na 16:30u nog lopen, dienen zich aan de wegcode te houden.

Wat:

Een halve marathon (21,1 km) over drie rondes van elk 7,033km, door een natuurlijke omgeving, half om half verharde wegen en veld- en bospaden. Verkeersvrij parcours tijdens de wedstrijd, seingevers op elke kruising of splitsing. Kilometeraanduiding elke kilometer. Water na 3,5 km en na 7 km elke ronde. Klik hier voor meer info over het parcours.

Individuele deelnemers lopen drie rondes; aflossingsploegen van drie (of eventueel 2) lopers doen elk een ronde (2 rondes voor één deelnemer in de ploegen van 2).

Vanaf 1 september is het parcours volledig bewegwijzerd, je kan dus een verkenningsloopje doen.

Inschrijven:

Inschrijven via deze website vanaf 1 maart 2019. Ploegen kunnen uitsluitend vooraf inschrijven. Ook individuele lopers schrijven bij voorkeur vooraf in: het is goedkoper!

 

Faciliteiten ter plaatse:

Prijzen:

Elke deelnemer ontvangt bij aankomst een naturapakketje. Dit bevat ondermeer een unieke “lopersmix ontbijtgranen Maalderij De Weerdt“, speciaal naar aanleiding van deze wedstrijd uitgebalanceerd en samengesteld met medewerking van diëtiste Lien!

Verder is er voor de eerste drie dames, voor de eerste drie heren, voor de eerste drie damesploegen en voor de eerste drie herenploegen een waardevolle naturaprijs. (Gemengde ploegen worden opgenomen in het herenklasement.)

Podium om 16:30 uur in de cafetaria SV Grasheide.

Goede doel:

“Den halve van Geshaa” is zowat de goedkoopste jogging die je nog vinden kan. Toch voorzien we -dankzij jouw deelname- een mooie som te schenken aan een goed doel. In 2018 was het goede doel het zorgcentrum Siddartha in Baal.