Info voor deelnemers: lees hieronder verder

 

Waar:

Voetbalterreinen SV Grasheide, Galeistraat 5A te 2580 Putte-Grasheide. OPGELET: op de dag van de wedstrijd is de Galeistraat vanaf 12:00u uitsluitend te bereiken vanaf de Schrieksesteenweg! Vertrouw dus NIET op uw GPS, want deze loodst u wellicht langs de Langendijk.

 

Wanneer:

Zaterdag 5 oktober 2024. Nummers afhalen vanaf 12:30u; start van de wedstrijd om 14:00 stipt. Een fietser met groene vlag blijft gans de wedstrijd achter de laatste loper. Pas na aankomst van de laatste loper kan het gewone verkeer weer op het parcours. Iedereen heeft dus alle tijd om aan eigen tempo te lopen en te genieten van de mooie omgeving. De politieverordening over de wedstrijd voorziet dat het parcours tot 18u verkeersvrij blijft.

 

Wat:

Vanaf 1 september is het parcours volledig bewegwijzerd, je kan dus een verkenningsloopje doen.

 

Inschrijven: vanaf 1 maart 2024

Uiterste inschrijfdatum donderdag 3/10/2024. Schrijf a.u.b. vooraf in, dat is veel goedkoper voor jou en veel gemakkelijker voor ons!

Individueel inschrijven                             .Een ploeg inschrijven

 

Opgelet: wie niet betaald heeft voor donderdagavond 3/10 en ter plaatse afrekent, betaalt de dagprijs. Ter plaatse betalen kan met payconiq of met gepast geld.

Opmerking: de 7km loop om 15u30 is geschrapt, wegens onvoldoende belangstelling en omdat de specifieke sponsoring voor deze “chicken run” wegvalt vanaf dit jaar. Als je 7km of 14km wil lopen, en je slaagt er niet in om een team te vormen met andere lopers, schrijf je dan gewoon in voor de halve marathon. Je start samen met alle deelnemers om 14u en je stopt na 1 of 2 rondes. De resultaten van wie 7 of 14 km liep, komen enkele dagen na de wedstrijd op de website. Er is geen podium en er zijn geen prijzen voor deze afstanden.

Faciliteiten ter plaatse:

 

Prijzen:

Elke deelnemer die zich vooraf ingeschreven heeft, ontvangt bij inlevering van het startnummer na aankomst een naturapakketje (de bekende Sportmuesli “tested by the Geshaalopers” van Maalderij De Weerdt). Lever dus zeker je borstnummer in zodat je deze geschenken ontvangt (aan de stand in de cafetaria).

Verder is er voor de eerste drie dames, voor de eerste drie heren, voor de eerste drie damesploegen en voor de eerste drie herenploegen een kleine attentie. (Gemengde ploegen worden opgenomen in het herenklassement.)

Tenslotte zijn er ook enkele prijzen die willekeurig, door het lot, aan enkele finishers worden toegekend. Of op een andere, niet vooraf bekendgemaakte wijze…

Podium om 16:30 uur.

 

Goede doel:

“Den halve van Geshaa” is zowat de goedkoopste jogging die je nog vinden kan. Toch voorzien we -dankzij jouw deelname- een mooie som te schenken aan een goed doel. Elk jaar wordt een ander initiatief gesponsord.

Het goede doel voor 2024 is net als vorig jaar de vzw JEGRA, de vzw die de gemeenschapslokalen in Grasheide beheert en onderhoudt.