UITSLAGEN 2024

Eerst nog lopen hé

UITSLAGEN 2023

Verbeterde uitslagen na uw opmerkingen (9/10/2023):

Staat jouw naam niet in de uitslagen of is er een fout in je resultaat? Laat het ons meteen weten en wij zetten het zo snel mogelijk recht: mail naar info@geshaalopers.be. Heb je opgegeven na 1 of twee rondes en zou je toch graag je eindtijd van elke gelopen ronde weten? Stuur ons een berichtje en we laten jou het gevraagde weten.

UITSLAGEN 2022

Een groot nest van hoornaars (grote wespen) op het parcours hebben we niet opgemerkt tijdens de talloze keren dat we zelf het parcours gelopen hebben: het is alleen te zien als je uit de andere richting komt. Sorry voor het ongemak en de pijn, zelfs de opgaves die deze lastige insecten veroorzaakt hebben. De natuur hebben we niet in de hand maar volgend jaar gaan we in elk geval meer waakzaam zijn om deze ongemakken te vermijden.

UITSLAGEN 2021

Een fout in de uitslag, een opmerking, een vraag? Laat het ons weten via info@geshaalopers.be zodat we het kunnen nakijken!

UITSLAGEN 2019

In onze uitslagen was een foutje geslopen bij de berekening van de snelheid in km/u. Dit is nu rechtgezet. Sorry, jullie liepen allemaal ietsje trager dan wat we oorspronkelijk on line zetten.

UITSLAGEN 2018:

UITSLAGEN 2017:

Verbeterd op 10/10/2017. Ontdekt u nog een foutje? Laat het ons weten! (info@geshaalopers.be)

UITSLAGEN 2016:

 

Wat vind je in de uitslagen? In elk van de uitslagen vindt u achtereenvolgens:

Blauwe hoofding:

blauw

Groene hoofding: detail na de eerste doortocht (na 7,033km):

rondes

Vervolgens vindt u dezelfde details voor de tweede en derde ronde, respectievelijk met oranje en rode hoofding.

posities   Tenslotte vindt u drie kolommen met telkens de positie in elke ronde. Deze positie gaat alleen over de positie in deze ronde; je positie in de laatste ronde kan dus verschillen met je positie in het eindklassement, omdat het gaat om de positie op basis van de rondetijd.

Wie alleen geïnteresseerd is in het eindresultaat, heeft genoeg aan de blauwe kolommen. De uitslagen op de website zijn in pdf-formaat. Als u zelf berekeningen op de uitslagen wil uitvoeren, sturen we u graag het resultaat in excelformaat door. Mail hiervoor naar info@geshaalopers.be.