Inschrijven voor de sponsorloop “The Chicken Run”

“Den Halve van Geshaa” sponsort elk jaar een goed doel voor 500 euro plus de opbrengst van de hamburgerverkoop (dit jaar geraamd op 400 euro, de volledige verkoop opbrengst, want de ingrediënten worden door sponsors en door de Geshaalopers geleverd). Dat goede doel is dit jaar Huis 3 in Muizen (bij Mechelen) een huisvestingsinitiatief met begeleiding op maat.

Dit jaar zamelden de mensen van de bedrijven “De Markthal” en “De Rijdende Kip” bovendien maar liefst 1100 euro extra in bij hun leveranciers, integraal bestemd voor het goede doel! Zij koppelen dit aan een sportieve prestatie: ze begonnen in juni te trainen, zodat ze op 1 oktober klaar zijn om 7km te lopen.

De totale bijdrage aan het goede doel bedraagt dit jaar dus maar liefst 2000 euro!

Jij kan deze mensen steunen, door je in te schrijven om met hen mee te lopen. De start is om 15u30 en je loopt één ronde van 7km op het zelfde mooie parcours als de halve marathon. Doen! Schrijf je in door je gegevens hieronder in te vullen. De deelname kost 5 euro, bij aankomst ontvang je net als de lopers in de halve marathon een goed gevulde goodie bag. Ook voor deze loop worden de tijden geregistreerd. De uitslag verschijnt op de website. Er is géén podium voor deze loop.

Bezoek de website van de sponsors door op het logo te klikken

.                                      .           

  • Je voornaam
  • (geen als u niet bij een club bent)