Nieuws van de Geshaalopers…

Op zaterdag 21 december nemen de Geshaalopers gezamenlijk deel aan de eindejaars – (aflossings)marathon van Kampenhout. Alle Geshaalopers kunnen GRATIS deelnemen. Onze aflossingsploegen worden zo samengesteld dat ze elk ongeveer even sterk zijn, dat maakt het extra spannend. Vandaar dat we je in het formulier vragen om in te schatten hoeveel tijd je ongeveer nodig hebt om één ronde te lopen. We proberen ook rekening  te houden met je voorkeur over wanneer je wil lopen (zo vroeg mogelijk – zo laat mogelijk, …).
Hoe? Klik hier om het inschrijfformulier te openen, vul het in, klik op inschrijven en klaar is kees (en jij ook)!
Let wel: uiterste inschrijfdatum is zondag 1 december.
Je kan kiezen uit drie formules: één (of meer) rondes van 7km lopen in een aflossingsploeg, de marathon (42,2km) individueel lopen of de Witlov Ultra (50km) individueel lopen. Het begint allemaal in de sporthal van Kampenhout om 10u (de Witlov Ultra start weliswaar al om 9u).
Meer informatie vind je op de website van de wedstrijd: https://www.kampenhout.be/Eindejaarsmarathonenjogging
Traditioneel is op onze Geshaaloperstafel in de sporthal van Kampenhout ook heel wat lekkers te vinden, voor na het lopen. ook dat is al een goede motivatie om zo snel mogelijk de finish te bereiken…
En tenslotte: je gaat niet met lege handen naar huis. Een zakje witloof en een nieuwe T-shirt zijn jouw beloningen voor je sportieve prestaties.