Den halve van Geshaa 2018

SORRY VOOR DE SLECHTE KWALITEIT BORSTNUMMERS!

UITSLAGEN

FOTO’s

 

 

contact

Info voor deelnemers: lees hieronder verder

Waar:

Voetbalterreinen SV Grasheide, Galeistraat 5A te 2580 Putte-Grasheide. OPGELET: op de dag van de wedstrijd is de Galeistraat vanaf 12:00u uitsluitend te bereiken vanaf de Schrieksesteenweg! 99 parkeerplaatsen aan de terreinen. Vertrouw dus NIET op uw GPS, want deze loodst u wellicht langs de Langendijk.

 

Wanneer:

Zaterdag 6 oktober 2018. Kleedkamers, daginschrijving en cafetaria open vanaf 12:30u; start van de wedstrijd om 14:00 stipt. Tijdslimiet: 2u30. Deelnemers die na 16:30u nog lopen, dienen zich aan de wegcode te houden.

Wat:

Een halve marathon (21,1 km) over drie rondes van elk 7,033km, door een natuurlijke omgeving, half om half verharde wegen en veld- en bospaden. Verkeersvrij parcours tijdens de wedstrijd, seingevers op elke kruising of splitsing. Kilometeraanduiding elke kilometer. Water na 3,5 km en na 7 km elke ronde. Klik hier voor meer info over het parcours.

Individuele deelnemers lopen drie rondes; aflossingsploegen van drie (of eventueel 2) lopers doen elk een ronde (2 rondes voor één deelnemer in de ploegen van 2).

Vanaf 1 september is het parcours volledig bewegwijzerd, je kan dus een verkenningsloopje doen.

Inschrijven:

Inschrijven via deze website vanaf 1 maart 2018. Ploegen kunnen uitsluitend vooraf inschrijven. Opgelet: schrijf snel in want het aantal deelnemers is beperkt: 120 individuele lopers en 60 ploegen. Als het aantal individuele deelnemers bereikt is, zijn geen daginschrijvingen mogelijk.

Online inschrijven is afgesloten; individuele lopers kunnen nog ter plaatse inschrijven aan 7 euro voor zo ver er nog plaatsen vrij zijn. Kom dus zo vroeg mogelijk (vanaf 12u30) als je ter plaatse wil inschrijven.

Faciliteiten ter plaatse:

Prijzen:

Elke deelnemer ontvangt bij aankomst een naturapakketje. Dit bevat ondermeer een unieke “lopersmix ontbijtgranen Maalderij De Weerdt“, speciaal naar aanleiding van deze wedstrijd uitgebalanceerd en samengesteld met medewerking van diëtiste Lien!

Verder is er voor de eerste drie dames, voor de eerste drie heren, voor de eerste drie damesploegen en voor de eerste drie herenploegen een waardevolle naturaprijs. (Gemengde ploegen worden opgenomen in het herenklasement.)

Podium om 16:30 uur in de cafetaria SV Grasheide.

Goede doel:

“Den halve van Geshaa” is zowat de goedkoopste jogging die je nog vinden kan. Toch voorzien we -dankzij jouw deelname- een mooie som te schenken aan een goed doel. Dit jaar is het goede doel het zorgcentrum Siddartha in Baal.